Dental Art: Lustrum 50 jaar

Dental Art: Lustrum 50 jaar

50eJubileumviering Tandartspraktijk Dental Art te Laren “Oud is Jong” “Making Happy Healthy Smiles viert een stralend Jubileum”
Laren. 
Deze maand viert Tandartspraktijk Dental Art haar 50e Jubileum als tandartspraktijk aan de Eemnesserweg 45, te Laren.
Waarbij uiteraard vermeld mag worden dat de tandartspraktijk de eerste 40 jaar onder handen van tandarts Vernooy bestond en sinds 2 mei 2010 Eva Muller met haar Dental Art voor de gezonde en stralende lach zorgt.


“Oud is Jong”
Thema van het Lustrum is “Oud is Jong” omdat Dental Art zich ook sterk maakt voor de kindermondjes tot op late leeftijd de mond gezond te houden.


Making Happy Healthy Smiles
Reden genoeg om dit feestelijke aan te kleden en te vieren.Omdat bij tandartspraktijk Dental Art alles in het teken staat van “Making Happy Healthy Smiles” zullen er binnen de volgende tijd en het hele jubileumjaar meer inzichten geven in wat er zo rond de mond en preventief te weten valt en waar Dental Art zich voor in zet.


Gezond en inspirerend Jaarprogramma
Op het feestelijke jaarprogramma staan boeiende lezingen, gezonde inspiraties voor oud en jong oa gepresenteerd door Cardiologe Janneke Wittekoek en collega uit de gezondheidsbranche .Tijdens de Happy Healthy Smile Award uitreiking en meer zullen oa Wethouder van Volksgezondheid Karin van Hunnik en Marijke Helwegen aan het woord komen.


Jubileumviering aangepast en online in Corona pandemie 
Aangezien we in deze moeilijke periode van de Corona pandemie leven en een ieder bewust wordt hoe veel goede gezondheid niet waard is zullen ook wij uit oa tandheelkundig oogpunt onze bijdrage aan gezondheid, mondgezondheid en een sterk lijf voor een sterke toekomst bijdragen.Binnen de Jubileumsviering staan daarom een aangepast jaarprogramma, acties en gezonde online lezingen voor jullie paraat.
De Jaaragenda, allemaal schitterende acties en details kunt u vinden op de website www.Dentalart.nl.

Houd u ons in de gaten via de vernieuwende website en Facebook pagina.
Met stralende groetTeam Dental Art

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het laatste nieuws

Leefstijl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees verder »

Dental Art: Lustrum 50 jaar

Dental Art: Lustrum 50 jaar 50eJubileumviering Tandartspraktijk Dental Art te Laren “Oud is Jong” “Making Happy Healthy Smiles viert een stralend Jubileum”Laren. Deze maand viert Tandartspraktijk Dental

Lees verder »