Onze praktijk

Tandartspraktijk Dental Art is sinds 1970 gevestigd in Laren. In 2010 heeft tandarts Eva Müller de praktijk overgenomen. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij de praktijk gemoderniseerd en aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Hierdoor hebben wij momenteel de ruimte om nieuwe patiënten te verwelkomen. 

Tandartspraktijk Dental Art is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde  en mondhygiëne. Zowel volwassenen als jongeren voelen zich door de aangename sfeer in onze moderne huiselijke praktijk snel op hun gemak. Daarnaast kun je bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten van ervaren specialisten. 

Hierbij horen de meest innovatieve tandheelkundige producten en moderne behandelmethoden in combinatie met patiëntvriendelijk technologie. Nagenoeg elke behandeling kunnen wij pijnloos uitvoeren. Onze praktijk beschikt over een vakkundige team om u als patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn. Persoonlijk contact, advies op maat en servicegericht werken is voor ons een vanzelfsprekend.