Vacatures
Tandartspraktijk Dental Art staat altijd open voor nieuw personeel, aangezien de praktijk nog steeds groeit en bloeit.                                        Stuur gerust een open sollicitatie naar backoffice@dental-art.nl, of reageer op een onderstaande vacature.
 
Werken met team Dental Art is een nieuwe ervaring!
Dental Art is per direct op zoek naar een Mondhygiënist(e) wegens uitbreiding van onze praktijk.

Ben je per direct op zoek naar een functie voor 8 tot 16 uur per week (eventueel ook op avonden en in het weekend) binnen een klein team? Dental Arts is een moderne, mooie en dynamische praktijk waar ruimte is voor een nieuwe collega wegens uitbreiding van onze praktijk. Passie voor de zorg van onze cliënten staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden gen de totale mondzorg (dus preventie en parodontale tandheelkunde, maar ook implantologie en orthodontie, cosmetische en restauratieve tandheelkunde en begeleiding tandartsangst).

Wij vragen;

Afgeronde opeliding mondzorg (HBO niveau). Werkt volgens een duidelijke taakverdeling en in nauwe samenwerking met het gehele team. Je streeft naar hoogste kwaliteit van de zorg op alle vlakken. Je bent een teamspeler, communicatief en sociaal-vaardig, servicegericht en je bezit een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden;

  • een contract voor ZZP of in dienstverband
  • een afwisselende functie binnen een groeiende praktijk
  • werken op een van de mooiste locaties van Nederland in een leuk en gemotiveerd team
  • marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen

Geïnteresseerd?

Mail je CV (met pasfoto) en motivatiebrief naar backoffice@dental-art.nl of bel voor meer informatie naar 035-5310376

 

Stage plekken

Wij altijd op zoek naar stagiaires, als tandartsassistentes, mondhygiënistes en baliemedewerksters. Ook voor het helpen bij het organiseren van verschillende events en administratieve taken zoeken wij stagiaires.

Zoek jij een leuke stage plek met een enthousiast en vrolijk team?            Stuur ons een mail naar backoffice@dental-art.nl of bel voor meer          informatie naar 035-5310376

Dienstverband; Stage

 

 

 

 

 

 

 

 

Websiteinstellingen
Facebook Twitter
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg