Eva Muller

Smile Perfection

tegenwoordig is het in de tandheelkunde de Digital Smile Design wat we gebruiken om onze patiënten/cliënten van een prachtige rij tanden te voorzien.

Dit kan op verschillende manieren, denk aan te werken met flinterdunne Edelweiss Facings of het realiseren van de perfecte Smile d.m.v. een doorzichtige beugel.

Werken met doorzichtige beugels is prachtig werk - puur, met de krachten en wetten van de natuur. Jouw tanden blijven onaangetast en je bent wat vrijer in de behandeling. Heb je bv echt een moment dat je de beugel niet kunt of wilt dragen, bv voor je werk, dan kan je hem gewoon even uitdoen- ideaal! Ook voor als je moet presteren in een boeiende baan.

Onze Facings zijn eigenlijk net zo geniaal - flinterdun, zonder ingrijpende of invasieve behandelingen snel en pijnloos aan te brengen maar met een enorme wow factor- heel natuurlijk, glanzend, gewoon schitterend!

Waar we met alles wat we doen zo goed mogelijk op letten, is dat je jezelf blijft, het behandelresultaat bij je past, het mooiste in je naar boven brengt, je laat stralen, maar vooral jonger laat lijken. Dit doen we door de lengte en vulling van je rij tanden te herstellen. Door slijtage en de jaren heen zien we dat er vaak minder van je tanden te zien is door dat de bovenlip langer wordt en de tanden korter. Herstel hiervan is eveneens op niet invasieve en betaalbare manier mogelijk.

De beetverhoging speelt hierin een belangrijke rol. Niet alleen voor herstellen van "vulling"/ herstel voor jouw uiterlijk,  denk maar aan herstel van lipvulling en vermindering van hangende mondhoeken, maar vooral functioneel om bv hoofdpijnen, nekklachten en kaakgewrichtsklachten te verminderen of te voorkomen.

Dus meerdere prettige bijkomstigheden met één klap realiseren voor een betaalbare prijs en met een snelle, non- invasieve methode en eindelijk weer kunnen genieten van je schitterende happy Smile! - wie wil dat nou niet!?

Voor een Smile consult kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken met ons Team,op telefoonnummer 035 - 5310 376 of via de mail!

Facings, beetverhoging, tandvlees, klik prothese, composiet facings, Edelweiss Dentistry, Schildjes op tanden, veneers op tanden, ophogen tanden, fillers.

Voor meer informatie: Dental-Art 035-5310376

Websiteinstellingen
Facebook Twitter
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg