Onze praktijk

Tandartspraktijk Dental Art is sinds 1970 gevestigd in Laren. In 2010 heeft tandarts Eva Müller de praktijk overgenomen. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij de praktijk gemoderniseerd en aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Hierdoor hebben wij momenteel de ruimte om nieuwe patiënten te verwelkomen. 

Tandartspraktijk Dental Art is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Zowel volwassenen als jongeren voelen zich door de aangename sfeer in onze moderne praktijk al snel op hun gemak. Daarnaast kun je bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten van ervaren specialisten. 

Hierbij horen de meest innovatieve tandheelkundige producten en moderne behandelmethoden in combinatie met patiëntvriendelijk technologie. Nagenoeg elke behandeling kunnen wij pijnloos uitvoeren. Onze praktijk beschikt over een vakkundige team om u als  patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn. Persoonlijk contact, advies op maat en servicegericht werken is voor ons een vanzelfsprekenheid.

Behandelingen

Door de multidisciplinaire aanpak levert Tandartspraktijk Dental Art een integraal behandelplan. Naast algemene tandheelkunde is Team Dental Art ook gespecialiseerd in verschillende disciplines. Lees alles over deze disciplines.

Patiënten

Alle patiënten zijn welkom bij Tandartspraktijk Dental Art: families met peuters of kleuters, jongeren, ouderen, senioren, mindervaliden en rolstoelgebruikers. Er is momenteel ruimte voor nieuwe patiënten.

 
 

Praktijkregels

Tandartspraktijk Dental Art is maandag, dinsdag/avond,donderdag/avond, vrijdag en zaterdag geopend op afspraak. 

De praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur voor het maken van een afspraak op het telefoonnummer 035 - 5310376, of een voicemail in te spreken buiten openingstijden. Het is uiteraard ook mogelijk om het contactformulier in te vullen op deze website voor het maken van een afspraak, of direct een e-mail te sturen aan praktijk@dental-art.nl.

Voor het afzeggen of verplaatsen van een afspraak moet ten minste 24 uur van tevoren gebeld of gemaild worden, anders word er een deel van de factuur in rekening worden gebracht.

De factuur kan direct in de praktijk betaald worden per PIN of contant, of binnen 14 dagen op rekeningnummer NL28 ABNA 0607 016 647.

Impressie

De praktijk is gelegen in het mooie Laren. Het was vroeger een ruim woonhuis en in 1970 geschikt gemaakt als tandartspraktijk. De aangename sfeer en professionele uitstraling zijn overal terug te vinden.

Bekijk de foto's!

Dentalart Gallery

In de tandartspraktijk is fraaie kunst van bekende kunstenaars uit de omgeving aanwezig.

Bekijk de kunst!

Websiteinstellingen
Facebook Twitter
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg