ALLYOUNITY voor patiënten en cliënten

“The Inner Sense of  YOUR Healthy & Happy Life”

De behoefte van de hedendaagse mens is veranderd. Naast de ouderwetse aanpak van symptoombestrijding is er nu ook vraag naar het op tijd aanpakken van klachten en deze bij de bron te bestrijden. Hierdoor is een combinatie en samenwerking van verschillende disciplines noodzakelijk.

In de hedendaagse maatschappij leven wij op en over de toppen van ons kunnen, willen maximaal presteren in boeiende banen en in een perfect sociaal leven. Daardoor liggen stress en burn-out  met de bijbehorende gezondheidsproblemen op de loer.

ALLYOUNITY is met haar platform een inventarisatie van wat er op welk gezondheidsgebied, specialisme en locatie mogelijk aan zorg bestaat.  Dit is een innovatief en compleet platform om snel de zorgprofessional te vinden die bij u past. Kortom het platform voor alles wat ons hedendaags ter beschikking staat om de beste versie van ons zelf te zijn, worden en te blijven. Wij bieden de slimme, complete oplossing voor wie ‘The Sparkle of Life’ wil behouden en/of terug wil vinden.

De specialisten van ALLYOUNITY kunnen u behandelen, ondersteunen en ook preventief sterker maken zodat u optimaal en energiek van het leven kunt genieten en kunt presteren.

Allyounity is niet alleen voor patiënten en cliënten, maar ook om het professionele leven van zorgprofessionals te vergemakkelijken, prettiger en efficiënter te maken waardoor de behandelaar alle aandacht aan de patiënt kan besteden. 

It’s all about YOU & a Healthy and Happy Life.

Visie & Missie van ALLYOUNITY 

 

Visie:

ALLYOUNITY is het platform op het gebied van gezondheid, zorg, beauty en mind. Het platform brengt deze ontwikkelingen samen en maakt het transparanter, overzichtelijker en informatief.

Het ALLYOUNITY Platform genereert vindbaarheid en vergemakkelijkt de keuze voor een behandelaar of behandeling in een tijd van overvloed aan aanbod. Het Platform biedt moderne tools en voordelen voor patiënten en cliënten, maar ook voor de zorgprofessionals op zich.

Directe Tools en activiteiten delen, waardoor kosten, tijd en moeite voor de zorgprofessionals beperkt kunnen worden is de uitdaging van ons ALLYOUNITY platform.

De behoefte van deze tijd te signaleren en concrete oplossingen aanbieden zodat patiënt, cliënt de zorgprofessional makkelijk kan vinden en de zorgprofessional kan focussen op de eigen professie is het doel van ALLYOUNITY.

 

 

Missie: 

Het ALLYOUNITY Platform is het concept waarin de nodige tools en ingrediënten met elkaar verbonden zijn om in de hedendaagse maatschappij van meer dan 1.000.000 zzp’ers, onafhankelijke zorgprofessionals te ondersteunen.

Het ALLYOUNITY Netwerk heeft de tools om patiënten en cliënten makkelijk aan een behandelaar van keuze te koppelen en direct afspraken te genereren.

Het bundelen en samenwerken in compleet verzorgde faciliteiten in de ALLYOUNITY Centra.

 

Allyounity BookingsPlatform 
Voor  de patiënt:

  • Makkelijk vinden en boeken van de behandelaar die bij u past
  • Over de nieuwste trends en informatie beschikken over behandelwijzen

Wordt een behandelaar binnen Allyounity

  • Huur en boek een flexibele ruimte
  • Zichtbaar en vindbaar zijn voor uw patiënt/cliënt via het platform
  • Neem deel aan groot en sterk netwerk; Netwerksolution

U kunt deelnemen aan het gehele concept of slechts aan een onderdeel. Aan u de keuze.

 Voor meer informatie pr@dental-art.nl of 035 5310376

Websiteinstellingen
Facebook Twitter
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg