Nieuws

Een mooi bericht van Het Ministerie van Gezondheid;
Het gaat goed in de mondzorg!

” Het ministerie geeft aan dat de ervaring van de afgelopen periode leert dat mondzorgpraktijken geen besmettingshaarden zijn. Zij heeft gezien dat de medewerkers in de mondzorg veel aandacht hebben voor infectiepreventie, dat dit goed verloopt en zij daarmee door VWS niet als risicogroep worden gezien”. 

Hoe gezond is uw drinkwater voor uw immuunsysteem?

 

Wist u dat welk water u drinkt van bijzonder veel invloed op uw gezondheid is? Uw lichaam bestaat dan ook voor zo’n 60%-70% uit water! 

In Japan weten ze hier veel meer van dan wij in het Westen. Daar gebruiken ze al tientallen jaren bijzonder gezond water in de ziekenhuizen, wat nu ook voor thuisgebruik beschikbaar is. Dit water is hét beste water voor een optimaal immuunsysteem!

Wilt u hier meer van weten, sluit dan een keer aan bij onze online presentaties over ‘Drinkwater en Gezondheid’ van ongeveer 1 uur. Naast presentaties in het Nederlands, bieden wij nu ook online presentaties in het Engels aan.

 

Hierbij laten wij u graag weten dat onze eerstvolgende online presentaties zullen plaatsvinden op:

 

Woensdag 29 april om 20.00 uur

Zaterdag 2 mei om 20.00 uur

Dinsdag 11 mei om 14.00 uur

 

Heeft u interesse in het bijwonen van een van de online presentaties. Laat het ons weten via praktijk@dental-art.nl, dan sturen wij u een registratielink voor de ZOOM meeting. Vermeldt graag voor welke presentatie u zich opgeeft.

 

Tip! En goed om te weten; er is een maximum aantal deelnemers van 100, dus registreer tijdig

Gefeliciteerd Winnaars van de Happy Healthy Smile Award!

Ter eren van ons 50 jarige jubileum van Tandartspraktijk Dental Art hebben
wij de winnaars geselecteerd voor de Happy Healthy Smile Award.            Iets om absoluut trots op te mogen zijn! – Van Harte gefeliciteerd!

Waarvoor staat de Happy Healthy Smile Award?

De Happy Healthy Smile Award staat voor de beste en meest uitmuntende mond- en algehele gezondheid op de hoogste leeftijd binnen onze tandartspraktijk Dental Art. Hierbij gaat het om een goede algehele gezondheid en mondgezondheid betreffende de conditie van de tanden,
tandvlees, conditie van de tandheelkundige restauraties en dat belicht onder de desbetreffende leeftijd.

Wat houdt de Happy Healthy Smile Award Uitrijking in?

Ten ere van het 50e jubileum van Tandartspraktijk Dental Art is het de bedoeling dat er een Jubileumviering zal plaats vinden. De datum hiervan was oorspronkelijk zaterdag 2 mei 2020. Aangezien het Corona Virus en alle
maatregelen hieromheen is deze datum en Jubileumviering uitgesteld tot een nader te bepalen datum. In het kader van het Jubileum en de Award uitreiking heeft de Wethouder van Volksgezondheid toegezegd om ons te ondersteunen. Of we nu andere kanalen gaan gebruiken om onze jubileum en Award uitreiking zichtbaarheid te geven wordt nu overwogen. Vast staat dat we tijdens de Jubileumviering de winnaars feestelijk toe willen spreken en de Award met een present willen feliciteren.
Hierbij zal de globale inhoud uiteraard in het licht worden gezet waarmee we willen benadrukken dat het, het waard is ieder zijn gezondheid in ere
te houden en op een goede gezonde leefstijl te letten. Immers is dit
een hoog actueel item in deze tijd en verdiend het alle aandacht en lof. Marijke van Helwegen en daarnaast ook nog andere interessante persoonlijkheden zullen bij de Award uitreiking aanwezig zijn en de winnaars toespreken.

Wat zijn uw Leefstijl adviezen?

Nu is het natuurlijk zo dat wij als uw tandarts en tandartspraktijk u uiteraard
verder willen begeleiden om vooral zo gezond en stralende te blijven
lachen zoals u nu lacht! Maar, we zouden ook heel graag van u willen leren
over hoe we dat moeten doen, gezond en stralend uw leeftijd bereiken? Wij
zullen u binnen de aankomende weken stukje voor stukje de gegeven leestijl adviezen met jullie delen en toelichten. Blijf onze website en facebook site volgen.

Waarom bestaat de Happy Healthy Smile Award?

De Happy Healthy Smile Award is in het leven geroepen

  • omdat de winnaars ons voorbeeld zijn dat goede gezondheid en goede mondgezondheid samen gaan
  • omdat de winnaars ons voorbeeld zijn dat gezonde en goede leefstijl in verband staan met gezond en stralend een prachtige leeftijd te bereiken
  • Omdat wij heel graag van de winnaars willen leren en jullie wijze adviezen willen verspreiden en aandacht willen schenken
  • Omdat jullie de winnaars voorbeeld zijn en wij hen daarom in het licht willen zetten
  • Omdat wij onze winnaars willen feliciteren en danken

                                        

                                         Stay Happy and Healthy

50e Jubileumviering Tandartspraktijk Dental Art "Oud is Jong"

“Making Happy Healthy Smiles viert een stralend Jubileum”

 Laren, 1 mei 2020.

Deze maand viert Tandartspraktijk Dental Art haar 50e Jubileum als tandartspraktijk aan de Eemnesserweg 45, te Laren.

Waarbij uiteraard vermeld mag worden dat de tandartspraktijk de eerste 40 jaar onder handen van tandarts Vernooy bestond en sinds 2 mei 2010 Eva Müller met haar Dental Art voor de gezonde en stralende lach zorgt.

 Reden genoeg om dit feestelijke aan te kleden en te vieren.

Omdat bij tandartspraktijk Dental Art alles in het teken staat van “Making Happy Healthy Smiles” zullen er binnen de volgende tijd en het hele jubileumjaar meer inzichten geven in wat er zo rond de mond en preventief te weten valt en waar Dental Art zich voor in zet.

“Oud is Jong”

Thema van het Lustrum is “Oud is Jong” omdat Dental Art zich ook sterk maakt voor de kindermondjes tot op late leeftijd de mond gezond te houden.